in

СлаткоСлатко УбавоУбаво Што?Што? WTFWTF НервозенНервозен СмешноСмешно ТаженТажен

Квиз за нашата позната пејачка Елена Ристеска! [КВИЗ]

Започнува серијал за нашите најдобри уметници!

 • Прашање од

  Кој е датумот на раѓање на Елена Ристеска?

  • 25 Април
  • 3 Април
  • 27 Април
 • Прашање од

  Која година Елена учествуваше на Евровизија?

  • 2002
  • 2006
  • 2004
 • Прашање од

  Со која песна не претставуваше на Евровизија?

  • Нинанајна
  • Опасно Време
  • Сакам Зелено
 • Прашање од

  Кое место освои Елена на Евровизија?

  • 7 место
  • 12 место
  • 13 место
 • Прашање од

  Каде е родното место на Елена?

  • Прилеп
  • Скопје
  • Охрид
 • Прашање од

  Кој е дебитирачкиот албум на Елена?

  • 192
  • Ден и ноќ
  • Милионер
 • Прашање од

  Кој е најновиот албум на Елена?

  • Без шминка
  • 192
  • Милионер

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Како ви се допаѓа?

28 поени
Upvote Downvote