in

КВИЗ за љубителите на видео игри!

 • Прашање од

  Кој лик од играта Mortal Kombat може да се трансформира во змеј?

  • Scorpion
  • Liu Kang
  • Kane
  • Johnny Cage
 • Прашање од

  Modern Warfare е серијал во која игра?

  • Call of Duty
  • Counter Strike
  • Battlefield
  • Fortinite
 • Прашање од

  Која е професијатa на Mario и неговиот брат Luigi?

  • Пица мајстори
  • Инжињери
  • Архитекти
  • Водоводџии
 • Прашање од

  Компанијата Mojang е издавач на која игра?

  • PUBG
  • Valorant
  • Dota
  • Minecraft
 • Прашање од

  Колку играчи можат да се натпреваруваат меѓусебно во исто време во играта Fortnite?

  • 10
  • 50
  • 100
  • 2
 • Прашање од

  Како се вика главниот лик во играта GTA: San Andreas?

  • Carl Johnson
  • Big Smoke
  • Cesar Vialpando
  • Madd Dogg

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Коментари

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Loading…

0

Како ви се допаѓа?

-1 поени
Upvote Downvote