in

Квиз за семејството Weasley од филмовите на Harry Potter! (КВИЗ)

 • Прашање од

  Која позиција игра Charlie во quidditch тимот на Gryffindor?

  • Seeker
  • Beater
  • Keeper
  • Chaser
 • Прашање од

  Кое патничко средство на обичните луѓе најмногу го фасцинира Arthur

  • Кола
  • Воз
  • Авион
  • Мотор
 • Прашање од

  Кој бил роден прв?

  • Fred
  • George
 • Прашање од

  Која форма завзема патронусот на Ron?

  • Коњ
  • Куче
  • Ајкула
  • Був
 • Прашање од

  Со кое семејство се роднини Weasley?

  • Семејството Black
  • Семејството Potter
  • Семејството Riddle
  • Семејството Abbot
 • Прашање од

  Каде е лоциран Burrow?

  • Tinworth
  • Ottery St. Catchpole
  • Little Whinging
  • Wiltshire

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Коментари

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Loading…

0

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote