in

Одговорете на овој КВИЗ со точно или неточно

 • Прашање од

  M&M е кратенка од Mars and Murrie.

  • Точно
  • Неточно
 • Прашање од

  Еднорогот е национално животно на Шкоткса.

  • Точно
  • Неточно
 • Прашање од

  Серијата Friends е долга 219 епизоди.

  • Точно
  • Неточно
 • Прашање од

  Буквата „А“ е најкористена во англискиот јазик.

  • Точно
  • Неточно
 • Прашање од

  Во Harry Potter, Draco Malfoy нема брат.

  • Точно
  • Неточно
 • Прашање од

  Монако е најмала држава во светот.

  • Точно
  • Неточно

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Коментари

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Loading…

0

Како ви се допаѓа?

1 поен
Upvote Downvote