in

WTFWTF НервозенНервозен СлаткоСлатко СмешноСмешно

Што грешите за самите себе? Во кој поглед имате лоша перцепција за самите себе? [ТЕСТ]

Овој квиз ќе ви овозможи да дознаете во кој поглед лошо перцепирате за самите вие!

Ајде да почнеме!

 • Прашање од

  Изберете го вашиот пол!

  • Женско
  • Машко
 • Прашање од

  Колку години имате?

  • -18
  • 18-24
  • 25-34
  • 35-44
  • 45-64
  • 65+
 • Прашање од

  Кое од долу наведените е најбитно за вас?

  • Спокој
  • Силен карактер
  • Да бидете прифатени
  • Етика
 • Прашање од

  Кое од долу наведените никогаш нема да го дозволите?

  • Застанување пред вашите цели
  • Криење на вистината
  • Замижување пред неправда
  • Да бидете игнорирани
 • Прашање од

  Со кој збор сакате да бидете споменувани?

  • Доверлив/а
  • Силен/а
  • Успешен/а
  • Фер
 • Прашање од

  Како би го опишале вашето општо расположение?

  • Нервозен/а
  • Љубопитен/а
  • Без самодоверба
 • Прашање од

  Што е нешто кое никогаш не би го толерирале?

  • Самобендисаност
  • Неуспех
  • Непочитување
  • Непромисленост
 • Прашање од

  Што мислите дека ќе ви приушти потполен спокој?

  • Да се постигне апсолутен успех
  • Да бидете целосно искрен/а
  • Сакањето самите себе
  • Да видат сите дека сте силни
 • Прашање од

  Кое од долу наведените неможете самите да се замислите правејќи го?

  • Не истарјност
  • Да се фалите со вашиот успех
  • Да прифатите дека не сте во право
 • Прашање од

  Кое од долу наведените би го скршило вашето срце?

  • Губење
  • Да бидете игнорирани
  • Понижување
  • Подигрување со вашите чувства

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Коментари

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Loading…

0

Како ви се допаѓа?

2 поени
Upvote Downvote