in

Кинескиот зид се гледа од вселената? Одговорете со точно-неточно! (КВИЗ)

 • Прашање од

  Возрасните имаат помалку коски во телото од бебињата.

  • Точно
  • Неточно
 • Прашање од

  Громот никогаш не удира 2 пати во исто место.

  • Точно
  • Неточно
 • Прашање од

  Во телото на човекот има повеќе бактерии отколку клетки.

  • Точно
  • Неточно
 • Прашање од

  Кинескиод ѕид се гледа од вселената.

  • Точно
  • Неточно
 • Прашање од

  Ноктите и косата продолжуваат да растат и по смртта.

  • Точно
  • Неточно
 • Прашање од

  Фламингата ја добиваат својата боја поради начинот на исхрана.

  • Точно
  • Неточно

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Коментари

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Loading…

0

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote