in

СмешноСмешно УбавоУбаво

Како е името на Spiderman? Одговорете на следните прашања за Човекот-Пајак! (КВИЗ)

Вистинскиот фан на Marvel и Spiderman ќе одговори точно на барем 5 од следните прашања.

 • Прашање од

  По смртта на кој лик, Peter се одлучува да стане Spiderman?

  • Uncle Ben
  • Aunt May
  • Ned
  • MJ
 • Прашање од

  Како е целосното име на Spiderman?

  • Tom Holland
  • Peter Richard Parker
  • Benjamin Peter Parker
  • Peter Benjamin Parker
 • Прашање од

  Кој глумец го НЕМА толкувано ликот на Spiderman?

  • Andrew Garfield
  • Tobey Maguire
  • Adam Driver
  • Tom Holland
 • Прашање од

  Кој од следниве не е член на Sinister Six?

  • Kraven the Hunter
  • Rhino
  • Sand Man
  • Dr. Octopus
 • Прашање од

  Дополни ја фразата: With great ——– comes great ——- .

  • Knowlege, power
  • Power, responsibility
  • Infuence, responibility
  • Ideas, danger
 • Прашање од

  Како се вика шефот на Peter во The Daily Bugle?

  • Tony Stark
  • Eddie Brock
  • Gwen Stacy
  • J. Jonah Jameson

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Коментари

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Loading…

0

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote