in

СлаткоСлатко

Кој милијардер е твоја сродна душа? [ТЕСТ]

Дознајте кој милијардер е вашата сродна душа!

 • Прашање од

  Изберете го вашиот пол!

  • Машко
  • Женско
 • Прашање од

  Изберете ја вашата возраст!

  • -18
  • 18-24
  • 25-34
  • 35-44
  • 45-64
  • 65+
 • Прашање од

  Која е најдобрата страна кога ќе останете сами?

  • Спокој
  • Момент кога можеш да најдеш решение на вашите проблеми
  • Нема добра страна во останувањето сами
  • Момент кога може да се прочита добра книга
 • Прашање од

  Која е она што ве тера да кажете „ова е мојата најголема грешка“ за себе?

  • Јас не сум премногу критичен/а
  • Премногу опуштање
  • Не можам никому да речам НЕ!
  • Премногу внимавање на деталите
 • Прашање од

  Кога пријателите бараат пари од вас, како реагирате?

  • Без да размислувам им давам пари
  • Ако каже дека ќе ги врати ќе му/и дадам
  • Нема да им дадам во никој случај!
  • Ќе се извадам од ситуацијата со „НИ ЈАС НЕМАМ!“
 • Прашање од

  Во која соба би сакале да се разбудите?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
 • Прашање од

  Што гледате на фотографијата?

  • Љиљак
  • Фигура на жена
  • Пеперутка
  • Друго
 • Прашање од

  За крај, дали прифаќате критики?

  • Секогаш сум отворен за критики!
  • Зависи до критиката
  • Не можам да поднесам критики
  • Зависи критиката од кого е!

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote