in

УбавоУбаво WTFWTF СмешноСмешно СлаткоСлатко НервозенНервозен Што?Што? ТаженТажен

Која навика најмногу ве смирува? Дизајнирајте куќа и дознајте! [ТЕСТ]

Дизајнирајте куќа ние ќе ви кажеме која навика најмногу ве утешува/смирува!

 • Прашање од

  Најпрвин изберете ја надворешноста на куќата!

  • 1
  • 2
  • 3
 • Прашање од

  Изберете ја кујната!

  • 1
  • 2
  • 3
 • Прашање од

  Изберете ја дневната соба!

  • 1
  • 2
  • 3
 • Прашање од

  Изберете ја спалната соба!

  • 1
  • 2
  • 3
 • Прашање од

  Изберете го купатилото!

  • 1
  • 2
  • 3
 • Прашање од

  Изберете декоративно цвеќе!

  • 1
  • 2
  • 3
 • Прашање од

  Изберете базен!

  • 1
  • 2
  • 3
 • Прашање од

  Изберете соба за рекреација!

  • 1
  • 2
  • 3

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Како ви се допаѓа?

6 поени
Upvote Downvote