in

УбавоУбаво СлаткоСлатко

Колку внимавате на вашиот автомобил? [ТЕСТ]

Овој тест ќе ви каже колку внимавате на вашиот автомобил!

 • Прашање од

  Ако некој тргне да влегува со прљави обувки во вашиот автомобил, која ќе биде вашата реакција?

  • Нема никаков проблем, ќе има само две три леќи на патосницата. Не е крај на светот!
  • Нема да му/и дозволам да влезе во никој случај!
  • Ќе побарам да ги протресе малку нозете и после може да влезе!
 • Прашање од

  Дали би дозволиле да се надопрат на вашиот автомобил?

  • Секако дека може!
  • Во никој случај! Што е мојата кола, ѕид?
  • Би било подобро да не се надопре! 🙂
 • Прашање од

  На кого највеќе се доверувате на чистењето на вашиот автомобил?

  • Големите нечистотии ги чистам јас а другото професионалци!
  • Не е нешто за доверба! Препуштам на професионалците!
  • Сам/а си ја чистам колата! Не верувам на никого!
 • Прашање од

  Дали лежечките полицајци ве напнуваат?!

  • Продолжувам да притискам на педалото за гас!
  • Ја намалувам брзината на возилото!
  • Премногу ме напнуваат!
 • Прашање од

  Дали јадете во вашиот автомобил!?

  • Дали работното столче е залудно направено? Јадењето во автомобил само предизвикува неред, не е забавно.
  • Зошто имам автомобил ако не можам да ги согледам сите потреби? Јадам во него, правам што сакам!
  • Ако има задолжителна ситуација, нема проблем. Но, мислам дека не би сакал/а да се најадам во мојот автомобил за забава.
 • Прашање од

  Што правите кога ќе забележите дека нешто не е во ред со вашиот автомобил?

  • Не ја носам на сервис се додека не се расипе!
  • Ако сум блиску сервисерот, ја носам!
  • Оставам се и ја носам колата на сервис!

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote