in

Која сезонска личност сте вие? [ТЕСТ]

Пролет, лето, есен, зима.. Се прашуваш која од четирите сезони си? Решете го тестот сега за да дознаете!

 • Прашање од

  Да започнеме, прво ве замолуваме да изберете куќа во која сакате да живеете!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
 • Прашање од

  Сега изберете оброк што би сакале да го јадете токму сега!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
 • Прашање од

  Кога станува збор за отворено, изберете ја рамката најслична на сценографијата што сега ќе ви падне на ум!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
 • Прашање од

  Која боја во рамката ви се допадна највеќе?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
 • Прашање од

  Која би била твојата омилена закуска?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
 • Прашање од

  Конечно, кажи ми ја бојата на очите, ајде!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote