in

СлаткоСлатко СмешноСмешно Што?Што?

Ние ви кажуваме кој тотем ќе ви донесе среќа! [ТЕСТ]

Дознајте кој тотем ќе ви донесе среќа со помош на овој тест!

 • Прашање од

  Изберете боја!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
 • Прашање од

  Ритуали? Што мислите за нив?

  • Мистерија
  • Вера
  • Обожување
  • Страв
  • Неискреност
  • Табу
 • Прашање од

  Жената од фотографијата што значи за вас?

  • Жена на поглавар на племе
  • Магионичари
  • Згодна жена
  • Уметност со тетоважи
  • Жена со темен тен
  • Традиционални обележја
 • Прашање од

  Дали некој од предметиве значи среќа за вас?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 5
  • 5
  • 6
  • 6
 • Прашање од

  Дали скршеното стакло носи несреќа?

  • Да
  • Не
  • Неутрално
 • Прашање од

  Дали поминувате под скали?

  • Секако дека поминувам
  • И да ми се продолжи патот не поминувам под скали
  • Се помолувам на Господ па поминувам
  • Ако бојата е плава поминувам
  • Ја носам огрличата со среќа и поминувам
 • Прашање од

  Да ли се вознемирувате од дожд?

  • Не, дождот е романтичен!
  • Ако грми се плашам!
  • Го мразам дождот!

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote