in

Колку внимавате на животната средина?! [ТЕСТ]

Од 0-100% колку внимавате на животната средина?

 • Прашање од

  Ако правите листа со „работи за купување“ кое го користите од долунаведените?

  • Ќе земам нов лист
  • На телефон
  • Ќе ги искористан старите листа
 • Прашање од

  Патувате кратка дистанца, кое од долунаведените би го избрале?

  • Со градски превоз
  • Со мојот автомобил
  • Пешачејќи
  • Со такси
 • Прашање од

  Колку често купувате преку интернет?

  • Неделно неколку пати
  • Месечно неколку пати
  • Месечно неколку пати
  • Никогаш
 • Прашање од

  Кое од долунаведените го користите повеќе при чистење на домот?

  • Вода од лимон, оцет и сода бикарбона
  • Било која врста на детегент
  • Средства кои се пријатели на животната средина
 • Прашање од

  Дали пред да легнете го исклучувате компјутерот?

  • Да
  • Не
  • Понекогаш
 • Прашање од

  Кое од долунаведените предмети ги рециклирате?

  • Се трудам да рециклирам се!
  • Хартија, конзерва кутии, стакло
  • Хартија, конзерва кутии, стакло, пластика
  • Не рециклирам ништо!

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote