in

Sony Animation го објави најновиот трејлер на Hotel Transylvania: Transformania

Hotel Transylvania 4 започна да се снима од почетокот на 2019 година, со датум на објавување потврден на 22 декември 2021 година. Во април 2021 година исто така беше потврдено дека филмот ќе биде последен во франшизата Hotel Transylvania.

Погледнете го трејлерот подолу:

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote