in

Spiderman ќе се појави во идните филмови на Venom?!

Сопственикот на Sony Studios, Sanford Panitch, изјави дека суперхеројот кој го глуми Tom Holland можно е да се појави во идните филмови на Venom.

Правата за филмскиот универзум на Spiderman беше поделени помеѓу студијата на Marvel и на Sony. Но последниот филм Spider-Man: No Way Home им даде надеж на љубителите на ваквите филмови дека можно е ликовите од двете студија да се појават во ист филм заедно.

Претседателот на Sony Pictures, Stanford Panitch даде мислење за можноста на спојувањето на овие ликови. Тој мисли дека соработката помеѓу овие студија е можна и дека ќе биде возбудливо да го видиме Spiderman во идните филмови на Venom.

Како ви се допаѓа?

-1 поени
Upvote Downvote