in

Според истражувањата, возачите на BMW се најлоши шофери!

Вочачите на германското BMW се најлоши шофери во светот, откри истражувањето.

Ваквото истражување беше спроведено од финансиската компанија Moneybarn и откри дека сопствениците на популарниот германски автомобил се најлоши шофери.

Во истражувањето учествуваа 4 илјади луѓе и трабаше да дадат одговоро на прашањето: „Кои се најлоши шофери на улиците?“. Скоро 40% од испитаниците одговориле дека имаат голем проблем со возачите на BMW автомобилите.

Изненадувачки, возачите на Аudi се најдоа на втората позиција, со освоени 14% од гласовите, двојно помалку од сопствениците на BMW.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote