in ,

Што?Што?

ТЕПИХОТ ЌЕ ИЗГЛЕДА КАКО НОВ: Клучот е во една намирница и ја ИМАМЕ ВО КУЈНА

Ако сакате вашите теписи и завеси да изгледаат како нови – користете сол.

Имено, направете смеса која најмногу се базира на сол.

И по само едно миење, ќе следат неверојатни резултати.

Земете крпа и оставете ја во солена вода.

Оваа смеса може да отстрани дури и дамки кои детергентите не можат да ги отстранат.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote