in

Искочи трејлер за филмот NOBODY! (ВИДЕО)

Филм за човекот кој ги спречува насилниците да ја задеваат една жена, а поради тоа станува мета на еден нарко бос. Филмот се очекува да искочи во Фебруари следната година, а неговиот трејлер можете да го погледнете подоле:

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote