in ,

СлаткоСлатко

Трик за чистење на клима уредот кој ќе ви заштеди време и пари

Клима уредите се нешто што ни е неопходно за најавените горештини, но нивното чистење бара знаење и пари. За да не давате илјадници денари на мајсторите за чистење на климата, ви нудиме супер трик како сами да ја исчистите.
Пред чистење секако треба да се изгаси клима уредот од струја, да ја отворите климата, да ги извадите филтрите, и да ги измиете.
Се препорачува да се чисти на три месеци

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote