in ,

Што?Што?

Тестирајте се / Загатка: Дали можете да забележите краставица?

Баравме панди, тигри, такси…

Овој пат на ред е скарата.

Можете ли да ја забележите единствената цела краставица во купот исечени?

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote