in

Владата на САД не ја исклучува можноста за постоењето на вонземјаните во новиот извештај

Извештајот кој беше објавен од владата на САД и во него беа истражувани 144 случаи на „неидентификувани летечки објекти“ беше објавен вчера.

Извештајот беше одобрен од Конгресот на САД и беше јавно објавен. Во него, службите на САД не ја исклучуваат можноста на поврзаноста на овие неидентификувани објекти со вонземјаните. Од нив, дури 18 случаи покажувале необични траектории на движење во небото.

САД призна дека моментално немаме таква технологија каква што беше забележана во овие случаи. Извештајот објаснува дека НЛО е вистинска закана за националната безбедност на САД и можно е вонземјаните да имаат умешано прсти во целата оваа работа.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote