in

Неверојатно! Вака изгледаше помрачувањето на Сонцето во Њу Јорк! (ФОТО)

Рано наутро во Њу Јорк можеше да се забележи „огнен прстен“ на небото.

Таканаречениот „огнен прстен“ беше предизвикан од помрачување на Сонцето над небото на „Големото јаболко“. Слики од неверојатниот настан можете да погледнете подолу:

Ваквиот спектакл можеше да се набљудува на небото нецели 4 минути некаде после 5 часот наутро во локалното време. Некои од жителите на Њу Јорк можеа да платат билет во вредност од 115 долари за да го набљудуваат настанот од највисоката зграда во градот – Empire State Building.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote