in , ,

УбавоУбаво СлаткоСлатко

ВАКВА ЉУБОВ НЕ СТЕ ВИДЕЛЕ! Мачката и кучето спијат во прегратка

Кога ќе видите куче и мачка како спијат заедно, ќе сфатите дека љубовта нема граници

Да, постои правило дека мачките не можат да бидат со кучиња, но ова видео го побива тоа тврдење. Тоа е мало куче, кое мирно спие додека мачката го мие.

 

Како ви се допаѓа?

2 поени
Upvote Downvote