in ,

СлаткоСлатко

Таа стави влажно марамче во машината за перење алишта! Резултатите беа воодушевувачки, еве како тоа влијае на квалитетот на ПЕРЕЊЕТО!

Секоја жена би сакала да користи трикови што ќе и го скратат времето за перење, а во исто време ќе придонесе облеката да изгледа почисто. Еден таков трик што може да ви донесе резултати е да користите влажни марамчиња додека миете облека. Имено, влажните марамчиња ќе подигнат коса, мали парчиња ткаенина што никој не сака да ги гледа само измиена облека. Ова е особено добро решение, ако случајно заборавите ткиво во еден од џебовите, кое се распаѓа во гардеробата при перење и на тој начин создава голем проблем.

Но, има неколку работи што треба да ги имате на ум.

 

Кога барабанот на машината за перење почнува да се врти, марамчињата ќе соберат мали честички што би можеле да завршат на алиштата. Работата е во тоа што влажните марамчиња дејствуваат како магнети, но пред да го примените трикот, треба да ги прочитате овие совети. Влажните марамчиња треба да бидат доволно цврсти.

Ако тие не се цврсти во машината за перење, тие ќе се искинат, и затоа не сте направиле ништо. За да проверите дали се доволно силни, користете го овој тест. Обидете се да ги исечете на ленти со раце. Ако тоа не работи за вас, тогаш тие се совршени за да ги ставите во машината за перење.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote