in ,

Што?Што?

Во станот пронајделе лажен штекер, а потоа откриле што всушност се крие зад него

Јуан Рајт шест недели живеел во нов стан во шкотскиот град Стирлинг кога сфатил дека еден од штекерите не работи.

Тој и пријателот решиле да го разделат за да видат во што е проблемот, а она што го откриле зад него ги изненадило и двајцата.

Кога ја отстраниле пластичната заштита, сфатиле дека никаде нема кабли за струја, но нашле мал сеф.

 

 

Во сефот пронашле стара банкарска картичка, која истекла во 2006 година, но и сметка од сефот кога бил купен.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote