in

Willem Dafoe ќе биде главниот негативец во најновиот филм на Spider-Man?!

Љубителите на Марвел добиваат нови возбудливи информации околу најновиот филм на Spider-Man.

Според шпекулациите, популарниот актер Willem Dafoe, можно е да ја повтори својата улога Green Goblin и да биде главниот негативец во филмот Spider-Man: No Way Home. Медиумите пишуваат дека студиото се обидува да го „внесе“ ликот на Norman Osborn во приказната и Dafoe е совршениот кандидат.

Доколку оваа информација се воспостави како вистинита, тогаш најверојатно ќе го видиме Green Goblin како главен негативец кои ќе се обиде да ја состави популарната групата на негативци Sinister Six од стриповите на Човекот-Пајак.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote