in

WTFWTF

Нов предизвик: Каде се крие сладоледот на стапче?

Забавувајте се со уште еден летна загатка.

Овој пат, сладоледот треба да го пронајдете на стапче, скриено меѓу многуте корничиња за сладолед, во најкус можен рок.

За да не биде толку едноставно, се погрижија боите на овие омилени летни задоволства.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote