in

Што?Што?

Загатката покажува колку сте вешти: Кој од овие автомобили ризично вози?

Оваа загатка покажува какви се вашите вештини за набљудување, според CarFinance 247.

На фотографијата се прикажани шест сообраќајни ленти и автомобили кои возат во два правци. Возилата се со различни бои, некои со три, некои со пет врати.

Еден возач на автомобил вози ризично. Ако брзо дознаете за кој автомобил се работи, тоа покажува дека имате извонреден ум, кој ништо не може да го пропушти.

Ако ви треба мала помош, обрнете внимание на светлата!

Видете го решението:

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote