in

УбавоУбаво

Загатка: Пронајдете ја грешката на оваа слика

Денеска имаме една загатка за вас која ја открива вашата способност да воочите и забележувате мали детали како и да донесете логичен заклучок врз основа на тие детали.

Ваша задача во решавањето на денешната загатка е да ја пронајдете нелогичноста на оваа слика.

Но, за да ја отежнете работата, треба да ја забележите грешката за 10 секунди.

Ако успеете да пронајдете „грешка“ за 10 секунди, вашите способности за перцепција се фантастични.

Дали го најдовте?

 

Решението:

Нема простор за брава и клуч 🙂

Како ви се допаѓа?

-1 поени
Upvote Downvote