in

Што?Што?

Жена објавила видео и тврди дека видела диносаурус во нејзиниот двор

Жена од Флорида видела необично суштество на видеото од камерата што го снима нејзиниот двор, за што е убедена дека е младенче од диносаурус.

 

По објавувањето на видеото, на Интернет веднаш се појавија бројни теории за тоа што може да биде, бидејќи диносаурусот сигурно не е. Некои велат дека можеби станува збор за „игуана заглавена во пластична кутија“, додека други гледаат куче кое носи мантил за дожд.

 

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote