in , ,

Што?Што?

Жена отишла во зоолошка градина и сакала да направи селфи до нојот: Следела сцена од која ни во соништа не се надевала

Воодушевена од глетката, таа решила да направи селфи покрај австралиски ној, наречен ему, но птицата очигледно имала различни намери.

Додека жената правела селфи, тој „насочил“ кон нејзината скапа, светкава обетка, а пред таа да се извлече, тој и го скинал од увото и избегал!

– Непосредно пред да се засолнам, видов птица како ми гледа во увото. Само што го тргнав мобилниот, тој ме фати за уво и ја украде обетката – рече таа.

 

Жената ја однела сликата до управата на зоолошката градина, со цел да го препознае крадецот и да го пребара неговото живеалиште, но дури и по 7 дена, обетката не се појавила.
Бидејќи станува збор за обетка на дизајнерот „Тифани“ чија цена е околу 300 евра, управата на зоолошката се согласи да и плати на жената да направи ново парче накит.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote