in

Ѕвездата на Game of Thrones, Sean Bean, сеуште не знае како завршува серијата!

Британскиот актер Sean Bean откри дека сеуште не знае како завршила серијата Game of Thrones.

И покрај тоа што актерот веќе подолго време не беше дел од серијата, сепак оваа негова изјава дека воопшто не знае како завршува последната сезона од фантастичната драма е изненадувачка.

Можеби помисливте дека една од најголемите ѕвезди од првата сезона, која ја толкуваше улогата на Ned Stark, ќе биде заинтересиран за крајот на серијата, но тоа не е така. Ликот на Sean Bean умре на крајот од првата сезона и тоа беше една изненадувачка смрт којашто ги шокираше љубителите.

Како ви се допаѓа?

-1 поени
Upvote Downvote