in ,

СмешноСмешно Што?Што?

Жена објавила оглас дека БАРА ЗЕТ! Нема да верувате какви услови има поставено! / ФОТО /

Во трговскиот центар во Сплит се појави необична порака во која една жена од Сплит бара маж за својата ќерка.

 

Дамата остави картичка со порака во продавницата, и се обиде да даде до знаење дека за неа е навистина итно, пишуваат хрватските медиуми.

 

 

– Барам зет за да се ослободам од ќерка ми! Услови: никакви, само нека ја однесе. Итно! – напишала таа.

Дамата се потпиша како Сања, а својата адреса и телефонскиот број му ги остави на својот иден зет. Значи, навистина и здосади …

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote