in

Раперот Lil Uzi Vert е првиот човек којшто е сопственик на планета?!

Во бизарната серија на коментари на социјалните мрежи, поп ѕвездата Grimes откри дека раперот Lil Uzi Vert ќе стане првиот човек кој ќе има планета во својата сопственост.

Овие новости Grimes ги соопшти преку твит на социјалната мрежа Twitter и во него напиша „Очигледно Uzi е сопственик на оваа планета“. Таа ги објави новостите заедно со фотографија, а на фотографијата може да се забележи гасовитата планета WASP-127b којашто е поголема од Јупитер.

Фотографијата од планетата можете да ја погледнете подолу:

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote