in

Ако моравте, дали би ги споделиле овие работи со вашиот близок?

Дали четката за заби би ја споделиле со вашиот близок?

 • Прашање од

  Дали би споделиле четка за заби?

  • Да
  • Не
 • Прашање од

  Дали би споделиле долна облека?

  • Да
  • Не
 • Прашање од

  Дали би ја делеле истата сламка?

  • Да
  • Не
 • Прашање од

  Дали би ја споделиле вашата лозинка за телефонот?

  • Да
  • Не
 • Прашање од

  Дали би споделиле конец за заби?

  • Yes
  • No
 • Прашање од

  Дали би споделиле корнет за сладолед?

  • Да
  • Не
 • Прашање од

  Дали би ги споделиле вашите марамчиња за шминка?

  • Да
  • Не
 • Прашање од

  Дали би споделиле облека?

  • Да
  • Не
 • Прашање од

  Дали би споделиле жилет?

  • Да
  • Не
 • Прашање од

  Дали би ја споделиле вашата храна?

  • Да
  • Не
 • Прашање од

  Дали би споделиле пешкир за капење?

  • Да
  • Не
 • Прашање од

  Дали би ја споделиле вашата кредитна картичка?

  • Да
  • Не

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Како ви се допаѓа?

1 поен
Upvote Downvote