in

Што?Што?

Дали е ова највалканото возило?

Полицијата во Нојбранденбург, Германија објави фотографија од највалканиот автомобил на светот. Прирутинска контрола на 68-годишниот возач полицајците останале шокирани.

Volkswagen Caddy бил наполнет со неверојатно количество ѓубре кое буквално паѓало од прозорец. Остатоци од храна, пластични чаши и шишиња, лименки, догорчиња од цигари… На фотографијата се гледа дека ѓубрето достигнало висина на рамената на совозачката страна и се прелевало преку автомобилот.

Дијана Кругер, портпаролка на полициската станица во Нојбранденбург, објасни што пронашле во автомобилот: „Додека го проверувале 68-годишниот возач, полицајците откриле дека целиот багажник е полн со ѓубре.

Исто така, целата патничка кабина била полна со цигари, шишиња, хартија, пластика… Единственото возачко седиште беше слободно, но возачот седеше „залепен“ за воланот бидејќи не можеше да го помести седиштето од купот ѓубре. . Се чудеше зошто воопшто го спречиле.

Како ви се допаѓа?

2 поени
Upvote Downvote