in

СлаткоСлатко

Дали ја гледате детелината со четири листа?

Како деца, повеќето од нас не можеа да одолеат на искушението да побараат детелина со четири листа во градината.

Како што сè станува вирално, оваа игра од детството го најде своето место на интернет. Најдете ја детелината со четири листа на оваа слика.

 

Веројатно сите барем еднаш се најдовме во ситуација да бараме детелина со четири листа, но малкумина од нас можат да се пофалат дека нашле, пишува Студомат.

WOW Quiz создаде интересна загатка која бара висока концентрација. Целта е што поскоро да се открие овој добро познат симбол на среќата.

Среќно во вашето пребарување.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote