in

WTFWTF

Само 1 од 10 корисници на Интернет ја решија оваа задача точно! Дали сте меѓу нив?

Оваа задача е наизглед едноставна, но на многумина им зададе главоболка. Пресметката е едноставна, погледнете лево, а потоа десно и дознајте колку „вреди“ секоја бројка.

И тогаш конечно пресметајте ја задачата!

Дали го знаете точното решение? Напишете ни го вашиот одговор во коментар.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote