in

Едногодишно бебе е спасено откако на гума за пливање испливало скоро еден километар од плажата. (ВИДЕО)

Едногодишно девојче е спасено откако пливало скоро еден километар во море во Тунис во гума за пливање додека нејзините родители биле “замислени”.

Видеото го покажува моментот на спасување откако службениците за цивилна заштита беа повикани да го спасат девојчето, кое не беше повредено во инцидентот

Од радиостаницата Shems FM изјавија дека девојчето најверојатно било изнесено во морето од силниот ветер.

Погледнете го видеото подолу:

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote