in

Ellen DeGeneres повеќе нема да го снима нејзината популарна емисија!

Популарната Елен повеќе нема да ја снима нејзината емисија, а последната сезона ќе се емитува во 2022 година.

Зборувајќи за Холивуд Репортер, 63 годишната водителка изјави: „Кога сте креативна личност, постојано сакате да бидете предизвикувани. Мојата емисија е многу популарна и интересна, но повеќе не ме предизвикува, како што тоа го правеше порано“.

Емисијата се емитуваше неверојатни 18 сезони, а започна во 2008 година. Оттогаш Елен сними над 3000 епизоди. Минатата година Елен беше обвинета дека ги злоупотребува и ги малтретира нејзините вработени, па одредени корисници на социјалните мрежи мислат дека токму ова е причината за откажувањето на емисијата.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote