in

Моменти во кои ќе уживате гледајќи го човекот кој ги заборави своите проблеми водејќи битка со перници со случајни луѓе!

Ова треба да биде најмногу она што вие го нарекувате насилство..

Тимот Goubtube, кој ги натераа своите следбеници да гледаат неверојатни моменти со своите забавни видеа, овој пат се бореа со перница.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote