in

Испи средство за дезинфекција наместо вода! [ВИДЕО]

За време на состанокот на буџетот одржан во Мумбаи, Индија, службеното име Рамеш Павар се обиде да го испие дезинфекцискиот средство што седеше на масата како вода. Овој чин на Павар, кој брзо го плуна дезинфектанот, предизвика смеа во салата. Еве ги тие моменти..

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote