in ,

Што?Што?

Како изгледа најбезбедното место за живеење во светот? Само за најбогатите (ВИДЕО)

Индијан Крик е остров на богатите и славните кој се протега на 1,2 квадратни километри во заливот Бискејн во Мајами. Поради високата заштита на приватноста и безбедноста, но и профилот на луѓето кои го поседуваат, островот е наречен и Бункер на милијардерите.

Имотите овде ги купиле финансиски инвеститори, саудиски шеици, руски нафтени магнати, поранешни спортски легенди, пејачи и модели. За ексклузивноста на местото придонесува и фактот што на островот се достапни само 41 имот.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote