in

СлаткоСлатко

Колку време ви е потребно да ја забележите детелината со четири листа?

Одамна не сме играле криенка.

Овој пат тоа беше детелината со четири листа.

Тестирајте се и проверете колку време ќе ви треба да ја забележите!

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote