in

ОФИЦИЈАЛНО: Комедијата Ted ќе добие серија!

Популарната комедија за мечето коешто зборува Ted, се враќа на ТВ екраните со серија.

Кога Тед се појави на филмските платна во 2012 направи вистински бум. Фактот дека оваа комедија е најпрофитабилна во својот жанр кажува доволно за нејзиниот успех. Франшизата доби и второ продолжение, но не беше успешно како првиот дел.

Сега пак, франшизата повторно ќе се врати на малите екрани, но овој пат како серија. Студиото изјави дека планира да направи десет епизоди со мечето Тед, но сеуште не е познато дали ѕвездата на филмот, Mark Wahlberg, ќе се појави во серијата.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote