in

Matrix 4 ќе биде многу чуден, велат експертите

Пристигнаа првите коментари за четвртото продолжение од франшизата The Matrix.

Продолжението официјално беше објавено дека ќе се снима уште во август 2019 со оргиналниот директор од првите филмови. Ваквата вест беше многу возбудлива за љубителите на Matrix филмовите. Беше потврдено дека Keanu Reeves и Carrie-Anne Moss ќе ги повторат нивните улоги.

Сега, експертите дадоа нивно мислење за тоа како ќе изгледа најновиот филм: „Филмот е чуден и уникатен. Исто така има неочекувано смешни моменти. Верувам дека ќе им се допадне на гледачите“. Четвртото продолжение од Matrix пристигнува во кино салите на 22 декември, оваа година.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote