in ,

Што?Што?

На интернет се прошири фотографија од пат во Хрватска – погледнете зошто

Фотографијата од патот на границата на окрузите Задар и Шибеничко-книн жестоко се прошири на социјалните мрежи.

 

Имено, низ двете места поминува пат.

 

Но, едниот дел од патот е видно уреден, асфалтиран, додека пак другиот е со една лента и видно неуреден.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote