in ,

Што?Што?

ОВА СЕ НАЈБАКСУЗНИТЕ ДАТУМИ ВО ВТОРАТА ПОЛОВИНА ОД 2021: Внимавајте, sвездите не се на наша страна! Овие денови би било најдобро да не излегувате од дома и да не правите ништо!

Астролозите откриваат дека до крајот на годината ќе имаме дури 5 датуми што нема да бидат поволни за нас. Деновиве би било најдобро да не се прави ништо и да не се планираат големи настани, бидејќи сè може да тргне наопаку. Еве за кои датуми станува збор:

 

27 април

 

Ова е ден на Црвена Месечина. Овој ден не само што е исполнет, туку и супер Месечината што се приближува до Земјата на минимално растојание и невербалното вознемирување може да се претвори во насилство. Сите проекти започнати на овој ден ќе бидат осудени на неуспех. Негативните мисли се особено опасни, особено за оние чувствителни психа.

 

26 мај

 

Затемнувањето на Месечината ќе донесе зголемување на криминалот. Бидете внимателни да не ве измамат ако влезете во ризична работа. постои голем ризик од кражба и грабеж, а последиците од ова затемнување ќе бидат отстранети во следните три месеци. Не бидете „лути“, во спротивно ќе создадете нови непријатели за себе.

 

10 јуни

 

Прстенесто затемнување на Сонцето. Најголемиот непријател на човекот на овој ден е неговиот страв. Чувајте ги вашите емоции под контрола и во никој случај не влегувајте во отворени конфликти. Ќе ги почувствувате последиците од погрешните активности во следните пет години.

 

19 ноември

 

Нецелосно затемнување на Месечината негативно ќе влијае на личните односи. Избегнувајте кавги на овој ден. Агресијата и раздорот можат да ја уништат врската со партнерот, без надеж дека некогаш ќе се помират.

 

4 декември

 

Најопасниот ден од 2021 година. Целосното затемнување на Сонцето ќе предизвика штетни последици за секого. Последиците од проблемот ќе ги почувствувате во овој период во следните четири години. На овој ден, подобро е да не контактирате воопшто со никого, да земете слободен ден и да поминете време сами, читајќи книга.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote