in

Најнов мегахит на Netflix – The Last Mercenary (ВИДЕО)

Мистериозен таен агент кој беше осуден од неговите надредени мора ад се врати во Франција и да го спаси својот син кој беше погрешно обвинет од интернационална терористичка организација. Погледнете за што станува збор во видеото подолу:

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote