in

Навивачката којшто ја предизвика незгодата на Tour De France побегнала од државата!

Навивачката којшто ја предизвика огромната незгода на Tour De France побегнала од Франција, според најновите информации.

Жената навлезе во траекторијата на движење на бициклистите и предизвика огромна незгода на најпопуларниот турнир. Трката набргу се претвори во хаос и властите започнаа потрага со цел да го пронајдат сторителот и судски да го тужат.

Директорот на Tour De France соопшти дека жената веднаш побегнала од инцидентот, а сега се верува дека ја напуштила и државата. Навивачката може да се соочи со една година затвор како и парична казна во висина од 15 илјади евра.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote